Prohelsinki

Проhelsinki

Proхельсинки

Прохельсинки

Prohelsinki

Проhelsinki

Proхельсинки

Прохельсинки

Prohelsinki on ainoa suomalainen matkailu- ja menovinkkeihin erikoistunut verkkojulkaisu venäjän kielellä. Tavoitamme kuukausittain tuhansia venäjää ja ukrainaa 🇺🇦 puhuvia verkon käyttäjiä ja tuomme heidän ruuduilleen tietoa huomionarvoisista kohteista, tapahtumista, ilmiöistä  ja brändeistä.

Uusia
asiakkaita?

Autamme löytämään uusia uskollisia asiakkaita ja tuomaan ne brändisi palveluiden ja tuotteiden äärelle. Suomessa vain harva yritys puhuttelee venäjän- ja ukrainankielisiä verkon käyttäjiä – ja tässä avautuu brändillesi oiva mahdollisuus.

Keitä me olemme?

Tiimimme koostuu helsinkiläisistä sisällöntuotannon ja digitaalisen markkinoinnin asiantuntijoista. Palvelun keulahahmo Artur Kukov on kansainvälisen matkailumarkkinoinnin ammattilainen, jolla on taustalla yli 17 vuoden kokemus alalta.

Prohelsinki lukuina.

Prohelsinki tavoittaa kuukausittain yli 150 000 silmäparia. Noin 70% lukijoistamme ovat naisia iässä 24 - 54 vuotta, joiden äidinkieli on venäjä tai ukraina. Yli puolet lukijakunnastamme asuu Suomessa.

Suomi
tutuksi.

Madallamme kielimuuria ja autamme löytämään Suomi-matkailun todelliset helmet. Tästä hyötyvät niin matkailijat, kuin Suomessa asuvat venäjän- ja ukrainankieliset.

Mistä kaikki alkoi?

Prohelsinki on lähtenyt liikkeelle vuonna 2012 vapaaehtoisvoimin toimivana venäjänkielisenä vaikuttajayhteisönä. Toimintamme on saanut paljon kiitosta niin  kuluttajien kuin suomalaisen matkailualan brändien keskuudessa.

Antoisaa
yhteistyötä?

Olemme avoimia kaikille ehdotuksille. Ole rohkeasti yhteydessä ja kerro lisää loistavasta ideastasi!

Ota yhteyttä

Buustia myyntiin?

Tavoita uusia uskollisia asiakkaita kustannustehokkaasti! Kysy lisää kaupallisen yhteistyön mahdollisuuksista tai mainonnasta!

Kysy lisää

Kuulumiset ja vinkit suoraan sähköpostiisi.