Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website

Prohelsinki

Проhelsinki

Proхельсинки

Прохельсинки

Prohelsinki

Проhelsinki

Proхельсинки

Прохельсинки

Prohelsinki on suosittu venäjänkielinen matkailu- ja viihdesivusto. Meno-, reitti-  ja ravintolavinkkien lisäksi tarjoamme lukijoillemme mukaansatempaavan tavan tehdä perustylsästä reissu- tai viikonloppusuunnitelmasta kokemisen arvoisen elämyksen.

2012

Prohelsinki on lähtenyt liikkeelle vuonna 2012 vapaaehtoisvoimin toimivana venäjänkielisenä vaikuttajayhteisönä. Toimintamme on saanut paljon kiitosta niin venäjänkielisten kuluttajien kuin suomalaisen matkailualan brändien keskuudessa.

2022

Helsinki-päivänä 2022 julkaisimme täysin päivitetyn Prohelsinki -verkkopalvelun. Toivomme, että uusi käyttöliittymä sekä sisältökonseptimme tarjoavat lukijoillemme entistä mieluisimman lukuelämyksen ja toimii oppaana vapaa-ajan suunnittelussa.

Siirry sivustolle

Prohelsinki lukuina.

Prohelsinki tavoittaa kuukausittain yli 150 000 silmäparia. 70% käyttäjistämme ovat naisia, joiden ikä on 25 - 54 vuotta. Siis joka perheen päättäjiä, jotka vastaavat matka- ja viikonloppusuunnitelmista.

Antoisaa
yhteistyötä?

Olemme avoimia kaikille ehdotuksille. Ole rohkeasti yhteydessä ja kerro lisää loistavasta ideastasi!

Ota yhteyttä

Buustia myyntiin?

Tavoita uusia uskollisia asiakkaita kustannustehokkaasti! Kysy lisää kaupallisen yhteistyön mahdollisuuksista tai mainonnasta!

Kysy lisää

Kuulumiset ja vinkit suoraan sähköpostiisi.